Juustolankkumme on oiva lisä juustoherkuttelijan keittiöön, ja monikäyttöisyytensä vuoksi toimii leikkuulautana ja tarvittaessa vaikkapa voileipäkakun alusena. Lankun kaverina toimii Keittiöhakkuristamme tuttu terä.
Juustolankkumme suunnittelun pohjana on ollut käytännöllisyys ja skandinaavinen design, sekä Hakkurin terän hyödyntäminen useampaan käyttötarkoitukseen. Mikäli omistat jo Keittiöhakkurin, voit hyödyntää olemassa olevaa Hakkuriterää tämän laudan kanssa. Tällöin voit hankkia pelkän laudan, vaikka vannoutuneimmat “hakkuroijat” erottelevat juustoteränsä perinteisestä hakkuroinnista, ja pitävät reservissä kahta Hakkuriterää. Juustolankku on aitoa käsityötä ja sen taustalla on useamman kotimaisen pienyrittäjän ammattitaito.
Juustolankkumme on yksinkertaisen kaunis käyttöesine ja työkalu keittiöösi. Juustolankku palvelee sinua juustolautana tai vaikkapa tapas-alusena. Ei ole mitenkään sopimatonta hyödyntää tätä lankkua leikkuualustana, ja se tekeekin tästä esineestä erittäin monikäyttöisen. Yhtenäisenä tuotteena Juustolankku sekä Hakkurin terä ovat suunniteltu kestämään vuosikymmeniä, käytännössä niin kauan kun terässä riittää teroitusvaraa. Ainiin, voihan lankun päälle istuttaa vaikka voileipäkakun, jolloin Kokkiveitsemme voidaan valjastaa kakkulapioksi.
Juustolankku ei sisällä nitiseviä muoviosia, eikä umpisurkeaa terää,jota ei edes Hiomakivemmepelasta. Tässä on aidosti kotimainen vaihtoehto markettien juustolautaseteille!
Hoito-ohje: Huuhtele lankku käytön jälkeen viileällä vedellä ja kuivaa kankaalla. Huuhtele terä viileässä vedessä ja tarvittaessa käytä hieman astianpesuainetta, huuhtele ja kuivaa kankaalla. Älä edes kuvittele peseväsi mitään näistä astianpesukoneessa. Hakkurin kahva pysyy hyvänä kun sitä käsittelevä käsi on puhdas. Mahdollisen lian voi pyyhkiä nihkeällä kankaalla.
Jokainen kotimainen juustolauta sekä hakkuri valmistetaan käsin tehden niistä omia yksilöitään, jolloin mitat voivat hieman poiketa ilmoitetuista millimetrimääristä.
Jos tämän kaiken jaksoit lukea ja sinulle jäi kysymyksiä mihin tekstimme ei vastaa, olethan meihin rohkeasti yhteydessä.
Voit seurata meitä Instagramissa ja Facebookissa. Meihin saa yhteyden sähköpostilla, jos tuotteista tai verkkokaupan käytöstä herää kysymyksiä. Vastaamme kaikkiin mieltä askarruttaviin asioihin, sekä otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysideoita!
Juustolankku
60,00 € – 100,00 €
Juustolankkumme on oiva lisä juustoherkuttelijan keittiöön, ja monikäyttöisyytensä vuoksi toimii leikkuulautana ja tarvittaessa vaikkapa voileipäkakun alusena. Lankun kaverina toimii Keittiöhakkuristamme tuttu terä.
Kuvaus
Juustolankkumme suunnittelun pohjana on ollut käytännöllisyys ja skandinaavinen design, sekä Hakkurin terän hyödyntäminen useampaan käyttötarkoitukseen. Mikäli omistat jo Keittiöhakkurin, voit hyödyntää olemassa olevaa Hakkuriterää tämän laudan kanssa. Tällöin voit hankkia pelkän laudan, vaikka vannoutuneimmat “hakkuroijat” erottelevat juustoteränsä perinteisestä hakkuroinnista, ja pitävät reservissä kahta Hakkuriterää. Juustolankku on aitoa käsityötä ja sen taustalla on useamman kotimaisen pienyrittäjän ammattitaito.
Juustolankkumme on yksinkertaisen kaunis käyttöesine ja työkalu keittiöösi. Juustolankku palvelee sinua juustolautana tai vaikkapa tapas-alusena. Ei ole mitenkään sopimatonta hyödyntää tätä lankkua leikkuualustana, ja se tekeekin tästä esineestä erittäin monikäyttöisen. Yhtenäisenä tuotteena Juustolankku sekä Hakkurin terä ovat suunniteltu kestämään vuosikymmeniä, käytännössä niin kauan kun terässä riittää teroitusvaraa. Ainiin, voihan lankun päälle istuttaa vaikka voileipäkakun, jolloin Kokkiveitsemme voidaan valjastaa kakkulapioksi.
Juustolankku ei sisällä nitiseviä muoviosia, eikä umpisurkeaa terää,jota ei edes Hiomakivemme pelasta. Tässä on aidosti kotimainen vaihtoehto markettien juustolautaseteille!
Hoito-ohje: Huuhtele lankku käytön jälkeen viileällä vedellä ja kuivaa kankaalla. Huuhtele terä viileässä vedessä ja tarvittaessa käytä hieman astianpesuainetta, huuhtele ja kuivaa kankaalla. Älä edes kuvittele peseväsi mitään näistä astianpesukoneessa. Hakkurin kahva pysyy hyvänä kun sitä käsittelevä käsi on puhdas. Mahdollisen lian voi pyyhkiä nihkeällä kankaalla.
Tarkemmat tuotetiedot:
Lankku: kotimaista koivua
Terän materiaali: taottu hiiliteräs
Hela: messinkiä
Kahva: kotimaista koivua
Lankun pituus: 400 mm
Lankun paksuus: 20 mm
Puuosien käsittely: Parafiiniöljy
Jokainen kotimainen juustolauta sekä hakkuri valmistetaan käsin tehden niistä omia yksilöitään, jolloin mitat voivat hieman poiketa ilmoitetuista millimetrimääristä.
Jos tämän kaiken jaksoit lukea ja sinulle jäi kysymyksiä mihin tekstimme ei vastaa, olethan meihin rohkeasti yhteydessä.
Voit seurata meitä Instagramissa ja Facebookissa. Meihin saa yhteyden sähköpostilla, jos tuotteista tai verkkokaupan käytöstä herää kysymyksiä. Vastaamme kaikkiin mieltä askarruttaviin asioihin, sekä otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysideoita!
Lisätiedot
Hakkurin kanssa, Ilman hakkuria