Skip to content

YRITYSMYYNTI

Teemme mielellämme tarjouksen yritysmyynnistä liikelahjoiksi tai jälleenmyyntiin. 

LIIKELAHJAT

Haluamme liikelahjojen suhteen painottaa vastuullista kuluttamista, joten:

Älkää tilatko henkilöstöllenne sieniveitsiä, jos kukaan heistä ei sienestä. 

Meiltä on mahdollista ostaa yrityslahjoiksi lahjakorttejakin, jotka henkilöstönne voi käyttää haluamiinsa tuotteisiin.  Tuotteisiin on mahdollista teettää yrityksenne tai organisaationne logo tai muu tunniste laseroimalla. Suurimman osan kaiverruksista pystymme tekemään omalla kalustollamme. Vaativampiin töihin käytämme kumppaniamme JPK-Kaiverrusta Tampereelta. 

JÄLLEENMYYNTI

Olisitko kiinnostunut myymään tuotteitamme ja edistämään Laatupuukon brändin tunnettavuutta. Hienoa! Luethan tämän ja olet sitten meihin yhteydessä. 
 
Meillä ei ole tiukkaa seulaa jälleenmyyntiin soveltumisesta. Edellytämme jälleenmyyjiltämme luotettavaa yritystä taustalla, jolla on edellytykset tehdä jälleenmyyntikauppaa laillisesti. Jälleenmyyjillämme on oikeudet käyttää samaa kuvamateriaalia myyntimateriaaleissa, kuin mitä me käytämme, mutta ne voivat olla omaakin tuotantoa. Nämä tulee olla yhdessä hyväksyttyjä ja molempien osapuolten brändi-ilmettä kunnioittavia. 
 
Jälleenmyyjämme ostavat tuotteet meiltä omaan varastoonsa ja vastaavat myynnistä itse. Me emme hyväksy myyntitili tai ns. drop shipping- järjestelyitä. Jos etsitte helppoa rahaa 90 % myyntikatteella, eivät tuotteemme valitettavasti sovellu teille myyntiin. 
 
Emme velvoita jälleenmyyjiämme tilaamaan tiettyä määrää tuotteita vuodessa. Teemme sopimukset jälleenmyynnistä tapauskohtaisesti. Osalla jälleenmyyjistämme kauppa käy pitkin vuotta, osa tilaa vain sesongiksi esimerkiksi sieniveitsiä. Pääasia on, että järjestelyt jälleenmyynnistä ovat molempia osapuolia hyödyttäviä ja brändimme sekä arvojemme mukaisia. 
 

PYYDÄ TARJOUS TÄSTÄ